AUGUST - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
VI ER QRV 145.750 SUBTONE 123.HZ
Go to content

AUGUST

MØTER/DROP-IN
Lørdag 25.august ! Da var det lørdag med informasjonsmøte om kurs,ikke den helt store interesse.Besøk fra Karmøy(LB4FH),hyggelig når noen som farer forbi kommer innom.Rudi Mitander Ingebretsen kom og vil være med på kurs,han har vært medlem hos oss i mange år,så hyggelig å hilse på deg.Han har også mulige andre kandidater til kurset,og kurs blir det om interessen ikke var på topp i dag.Oppstart er jo mandag 3.sept.og annonse kommer i FVN.Det blir jobbet videre med reklamering i diverse fora,og vi håper flere melder seg.Ellers fikk vi gjort storrengjøring,med støvsuging og vasking,kjøleskaper fikk ei grundig omgang :) Kjørte også litt DX tidlig i morges,bla KH6 og XT så ikke helt dødt.Alle antenner virker fint nå,så hvorfor ikke ta turen ned og kjøre litt fra vårt fine takeoff.Lars Eirik hadde med koffert med HF utstyr i,og han kjørte litt digital mode.Tarjei hadde med litt av hvert,selvbygd radio og diverse måleutstyr og byggeprosjekter.Vi fikk tid til kaffe med vafler og rømme/bringebær også.Håper alle reklamerer litt for kurset da det endelig blir noe av,uansett deltagere blir det oppstart av kurs.God helg og 73.
Lørdag 18.august ! Drop-in med lite folk,og dårlige conds på radioen.Tore har slått seg ned i alt rotet på labben,tror ikke han trives der ? skal vi virkelig ha det slik på labben ? jeg bare spørr.God helg folkens.
Lørdag 11.August ! Da er vi en gjeng på plass i bunkeren,hadde satt på varmepumpa igjen så bra tempratur i dag.Det ser ut til at SteppIren har flyttet seg litt på matserøret,så da må vi i matsa igjen.Ikke kjør rotoren helt rundt,da vil coax kablene bli veeeldig stramme, og det er nok uværet i helgen som er skyld i det.
Utstyret til Tore ser bra ut,så det hadde tålt vær og vind.Vi hadde besøk også,så hyggelig at noen stikker innom når de er på Sørlandet.Det nærmer seg infomøte angående kurs (lørdag 25.august kl.12:00),og påmeldings annonse med info vil komme i fedrelandsvennen om ikke lenge.God helg og 73.

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET 465005 (update 10-03-2023)
Back to content