JULI - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
VI ER QRV 145.750 SUBTONE 123.HZ
Go to content

JULI

MØTER/DROP-IN
Lørdag 28.juli ! Stille og rolig dag på øya i dag,varm med mye vind.Vi har varmepumpa på avfukting så deilig og svalt inne.Fikk prøvd StepIren og den virker som den skal igjen,fikk kjørt litt dx selv om forhold ikke er gode.LB2S Tore og LA2QPA Joskim kom og skulle i gang med 10Ghz prosjektet,de måtte ha litt hjelp når alt skulle heises opp i masta.Da det var heist på plass gikk en del av oss,og hvor lenge Tore og Joakim holdt på vet jeg ikke.God helg og 73.
Tirsdag 24.juli ! Klokka er 08:00 og antennetimet er ankommet Odderøya,og tro det eller ei LA3ZH er her også og det er jo tidlig til han å være.Vi skal til å ta ned SteppIren og bytte driverelementet,og det ligger klart i museet.Det gikk halvannen time så var den nede,det var Tarjei som var i masta.Han monterte også en ny heiseanordning oppunder 2m antenna,som han hadde pønsket ut og som vi hadde gjort klar på siste drop-in.Det tok en times tid å bytte/teste elementet,og så var det bare å heise på plass igjen.Vi hadde tatt ned alle strekkantennene,som også måtte på plass til slutt.Etter ca.halvannen time var alt oppe,og da var det inn for å teste og YEESSSS alt var iorden.LB2S hadde oppdaget på facebook at vi var ferdige,han kom innom etter å ha kjørt i land fra Superspeed1.Da er jo alt klart for at han kan begynne med prosjekt 10Ghz,og prosjekt 2m kan jo også starte.
Lørdag 7.Juli ! Det er folk på drop-in selv om det er ferie rundt forbi,vi ble ikke så lenge i dag da det er rulleskiløp på gang nede ved Kilden/Fiskebrygga..Tore kom med utstyr til 10GHZ prosjektet som han har på gang,og det er nok snart klart for montering i masta.Han sjekker også conds på 70cm,men tror det var lite å høre.Dårlige conds på HF,så ingen dx i dag :) Vi har reist hjem,god helg med fotball og Tour de France ! 73.

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET 465005 (update 10-03-2023)
Back to content