SEPTEMBER - NYE LA9K

LA9K
KRISTIANSANDSGRUPPEN AV NRRL
VI ER QRV 145.750 SUBTONE 123.HZ
Go to content

SEPTEMBER

MØTER/DROP-IN
Lørdag 22.september ! Da er vi på olass etter stormen,det har gått bra for antenna har bare snudd seg 90 grader og alt er like helt.Wire antennene er også i orden.Tores system for 10Ghz så fint ut,men parabolen hadde snudd på seg så han fikk en tur i masta.Etter justering av parabolen kjørte han en kontakt med OZ9PP i Åborg,han fikk 57s på cw og 58 på ssb.Mastefestene i bunkeren ser helt fine,så da står nok masten så lenge vi har brukt for den.Ellers ble det litt rydding på lageret og rensking utenfor inngangen.Det var mange som trimmet forbi bunkeren i dag,mye fint å se på (Leif hadde kontroll)  :)  ;) Da blir det repeater bytte på Hovasfjell i morgen,dere får lytte utover dagen.God helg og 73.
Tirsdag 4.sept og lørdag 8.september ! Tirsdag kveld fikk Asle programert en god del av VHF radioene vi hadde fått,og vi fikk besøk LA4FPA Erling fra Bergen og NRK.Han var med på flyttingen av NRK Sørlandet fra Tangen til sentrum av byen.Hyggelig når folk finner oss og kommer innom.Lørdagen ble det ekstrajobb,det var regnværet som har skylden.Vannet var ca.2cm høyt i første etage,fikk vasset inn og da de andre kom gikk de i gang med støvsugeren.Det var også kommet en del sand nedover og det hadde lagt seg foran inngangen,Asle fikk jobb med spaden.
Ellers var det litt conds på HF i dag,bla gikk det til T32AZ han kjørte test så han fikk 599-001 :) og mye annet å lytte på.Ny kursdag til mandag,vet ikke hvem som er instruktør så vi ønsker deltagerene lykke til.Om du vil lese referatet fra siste styremøte må du logge deg inn.God helg og 73.

LA9K MEDLEMSMØTE ANDRE TORSDAG I MÅNEDEN DROP-IN TIRSDAG KVELD OG LØRDAG LA9K

BESØK LA9K.NET 465005 (update 10-03-2023)
Back to content